El Club

Una salutació des del Club Esportiu Bicisport.

Això més que un memoràndum descriptiu de les nostres «virtuts», és una invitació oberta perquè aquest dissabte, sense pensar-ho més, ens acompanyis.

Estic convençut que encaixaràs perfectament en algun dels tres grups de sortides de dissabte.
Els guies de cada grup decideixen la ruta en funció de la gent que hi ha, aquí ens coneixem tots. Per això sempre hi ha algú esperant en un encreuament o compartint un comentari per pujar l’ànim quan sorgeix el pensament…»qui em mana ficar-me aquí».

No perdem el temps esmorzant a les meravelloses i temptadores masies de Collserola, el matí del dissabte és molt curt i portem esperant tota la setmana per gaudir. Un entrepà, o barreta, o fruita, o el que t’agradi esmorzar i …a seguir.
Com no només de btt viu l’Homo sapiens, també muntem altres esdeveniments tipus: sopar de Club amb lliurament de premis, butifarrada, esdeveniments paral·lels per a la família que no surt a pedalejar, etc.

Som quasi dos-cents socis, per la qual cosa l’espectre d’edats és ampli. Tenim la sensatesa dels majors i l’ímpetu dels joves. Tu decideixes les proporcions.

Aquí us esperem.


Un saludo desde el Club Esportiu Bicisport.

Esto más que un memorando descriptivo de nuestras «virtudes», es una invitación abierta para que este sábado, sin pensarlo más, nos acompañes.

Estoy convencido que encajarás perfectamente en alguno de los tres grupos de salidas de sábado.

Los guias de cada grupo deciden la ruta en funcion la gente que hay, aquí nos conocemos todos. Por eso siempre hay alguien esperando en un cruce o compartiendo un comentario para subir el ánimo cuando surge el pensamiento…» quien me manda meterme aquí».

No perdemos el tiempo desayunando en las maravillosas y tentadoras masias de Collserola, la mañana del sabado es muy corta y llevamos esperando toda la semana para disfrutar. Un bocata, o barrita, o fruta, o lo que te guste desayunar y …a seguir

Como no sólo de btt vive el Homo Sapiens, tambien montamos otros eventos tipo: cena de Club con entrega de premios, butifarrada, eventos paralelos para la parte de la familia que no pedalea, etc.

Somos cerca de docientos socios, por lo que el espectro de edades es amplio. Tenemos la sensatez de los mayores y el impetu de los jovenes. Tú decides las proporciones.

Aquí os esperamos.